Zgodovina

Zgodovina Dentalnega Centra Čelesnik

Temelj današnjemu Dentalnemu centru dr. Čelesnik je postavil dr. Emil Čelesnik, ki je leta 1970 na Bledu odprl zasebno zobozdravniško ordinacijo. Leta 1974 je slovenska oblast prepovedala zasebništvo, zato je preselil ordinacijo v sosednjo republiko Hrvaško. V Opatiji je ostal do leta 1991, ko mu je takratna hrvaška oblast prepovedala opravljanje kakršnegakoli dela, ker je zavrnil hrvaško državljanstvo. Leta 1992 je na Bledu ponovno odprl zasebno zobozdravniško ordinacijo.
Z znanjem in s tehnološkim napredkom se je spoznaval v tujini. Bil je prvi zobozdravnik v Sloveniji, ki se je posvetil estetskemu zobozdravstvu. O tem je predaval na strokovnih srečanjih v Sloveniji in tujini.
Bil je strasten ljubitelj narave, posebno pozornost pa je namenjal naravnemu kamnu.
V letu 1991 se mu je pridružil sin dr. Rok Čelesnik, ki je ustanovitelj in vodja sedanjega Dentalnega Centra dr. Čelesnik.

Povpraševanje

V kolikor se želite naročiti na termin pošljite povpraševanje ali nas pokličite na telefon 04 574 11 60. V najkrajšem možnem času vam bomo z veseljem odgovorili ali je izbran termin prost in potrdili datum in uro obiska.

SI-4260 Bled | Prešernova cesta 15 | Slovenija

Telefon: +386 4 574 11 60

Pokličite
Kako do nas