Implantologija

Implantologija

Izgubljene zobe lahko nadomestimo z zobnimi nadomestki, ki se vstavijo v kost, in tako nadomestijo korenino naravnega zoba.
Implantate največkrat predlagamo, kadar ne želimo brusiti zob, ki mejijo na vrzel, v primerih skrajšane zobne vrste ali za stabilizacijo totalnih protez.

Hiter tehnološki razvoj implantologije v zadnjem desetletju danes že zagotavlja predvidljivo in visoko uspešnost terapije. Ključnega pomena za uspeh je natančno načrtovanje, zato pri načrtovanju sodelujejo specialisti večih strok – protetik, parodontolog ali oralni kirurg. Glede na izvide diagnostičnih preiskav vam bomo predlagali najprimernejšo končno rešitev. Terapija največkrat poteka v dveh delih: v prvi fazi v čeljust vstavimo implantate, po 3 – 6 mesecih, kar je odvisno od tega, v kateri čeljusti implantat je, pa na implantate vstavimo protetične nadomestke zob. V nekaterih primerih pa lahko implantate in protetične nadomestke vstavimo že takoj po načrtovani ekstrakciji zob.
Več: www.nobelbiocare.com in www.straumann.com .

Povpraševanje

V kolikor se želite naročiti na termin pošljite povpraševanje ali nas pokličite na telefon 04 574 11 60. V najkrajšem možnem času vam bomo z veseljem odgovorili ali je izbran termin prost in potrdili datum in uro obiska.

SI-4260 Bled | Prešernova cesta 15 | Slovenija

Telefon: +386 4 574 11 60

Pokličite
Kako do nas