Ustna higiena

Ustna higiena

Vzdrževanje ustne higiene je pomemben dejavnik, ki ohranja trda in mehka tkiva v ustni votlini zdrava. Na tem področju lahko največ storite sami, občasno pa naj stanje ustne higiene preveri za to posebej usposobljeni strokovnjak – ustni higienik. Očistil vam bo trde in mehke zobne obloge ter vas poučil o pravilnem načinu čiščenja zob. Svetoval bo izbiro ustrezne zobne krtačke in ostalih pripomočkov za vzdrževanje ustne higiene. V kolikor potrebujete zobozdravstvene storitve, je to predpogoj za uspešno terapijo.

Če boste tako želeli, vas bomo povabili v naš recall system in prevzeli skrb za obveščanje o terminu vašega naslednjega obiska (SMS, e-pošta), ki ga bosta skupaj določila ustni higienik in zobozdravnik.

POVPRAŠEVANJE

V kolikor se želite naročiti na termin pošljite povpraševanje ali nas pokličite na telefon 04 574 11 60. V najkrajšem možnem času vam bomo z veseljem odgovorili ali je izbran termin prost in potrdili datum in uro obiska.

SI-4260 Bled | Prešernova cesta 15 | Slovenija

Telefon: +386 (0)4 574 11 60

Hitro testiranje COVID-19

DC Čelesnik, Bled, skladno s sklepom 181-173/2020/437 Ministrstva za zdravje, pooblaščeni za izvajanje hitrih antigenskih testov HAGT/ SARS-CoV-2 (COVID-19).

Cena testiranja: 17 EUR/osebo.
Posamična testiranja izvajamo na sedežu DC Čelesnik, Bled.

Za skupine večje od 5 oseb pridemo na vašo lokacijo.

Pokličite
Kako do nas