Diagnostika

Diagnostika

Radioviziografija je tehnološko naprednejša oblika rentgena, kjer je doza žarčenja zmanjšana v primerjavi s klasičnim rentgenom. Slika se preko zelo občutljivega senzorja prenese v računalnik, kjer jo z različnimi programi obdelujemo.

KaVo OP 3D Pro
Leta 2018 smo zamenjali star rentgenski aparat Planmeca Promax 3D za zmogljivejšega in varnejšega Kavo OP 3D Pro, s katerim lahko naredimo panoramsko 2D rentgensko sliko ali CBCT 3D rentgensko sliko. Za katero vrsto slikanja se odločimo, je odvisno od potreb v diagnostiki in načrtovanju zdravljenja zob in obzobnih tkiv.

CBCT- cone beam computer tomography
Najnatančnejši diagnostični postopek, ki nam s pomočjo računalniških programov omogoča natančen pregled anatomskih struktur in ugotavljanje patoloških sprememb na zobeh in okolnih trdih tkivih.

POVPRAŠEVANJE

V kolikor se želite naročiti na termin pošljite povpraševanje ali nas pokličite na telefon 04 574 11 60. V najkrajšem možnem času vam bomo z veseljem odgovorili ali je izbran termin prost in potrdili datum in uro obiska.

SI-4260 Bled | Prešernova cesta 15 | Slovenija

Telefon: +386 (0)4 574 11 60

Hitro testiranje COVID-19

DC Čelesnik, Bled, skladno s sklepom 181-173/2020/437 Ministrstva za zdravje, pooblaščeni za izvajanje hitrih antigenskih testov HAGT/ SARS-CoV-2 (COVID-19).

Cena testiranja: 17 EUR/osebo.
Posamična testiranja izvajamo na sedežu DC Čelesnik, Bled.

Za skupine večje od 5 oseb pridemo na vašo lokacijo.

Pokličite
Kako do nas