Zdravljenje obzobnih tkiv

Parodontologija

Bolezni obzobnih tkiv (dlesni) so v slovenskem prostoru ene najbolj razširjenih, zdravljenju pa se namenja premalo pozornosti. V večini primerov potekajo neboleče in razmeroma počasi, zato je pravočasno odkrivanje bolezni obzobnih tkiv še toliko bolj pomembno. Znano je, da bolezni obzobnih tkiv lahko vplivajo tudi na sistemsko zdravje. V zobozdravstvu pa velja, da je ustrezna predpriprava obzobnih tkiv eden ključnih dejavnikov tudi za dolgoročno uspešno protetično zdravljenje. Zdravljenje začetne bolezni obzobnih tkiv zajema t.i. higiensko fazo, pri bolj napredovalih stanjih pa je včasih potrebno tudi kirurško zdravljenje.

 

POVPRAŠEVANJE

V kolikor se želite naročiti na termin pošljite povpraševanje ali nas pokličite na telefon 04 574 11 60. V najkrajšem možnem času vam bomo z veseljem odgovorili ali je izbran termin prost in potrdili datum in uro obiska.

SI-4260 Bled | Prešernova cesta 15 | Slovenija

Telefon: +386 (0)4 574 11 60

Hitro testiranje COVID-19

DC Čelesnik, Bled, skladno s sklepom 181-173/2020/437 Ministrstva za zdravje, pooblaščeni za izvajanje hitrih antigenskih testov HAGT/ SARS-CoV-2 (COVID-19).

Cena testiranja: 17 EUR/osebo.
Posamična testiranja izvajamo na sedežu DC Čelesnik, Bled.

Za skupine večje od 5 oseb pridemo na vašo lokacijo.

Pokličite
Kako do nas